Los Angeles #2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Okej, dag två.
Vaknade väldigt trött med tanke på att vi var uppe sent och vaknde tidigt.
Los Angeles Downtown stod först på listan.
Vilket tog bara 30 min från våran lägenhet till där vi skulle mötas upp.
Vi hade först en enkel lektion om all konst som finns i Los Angeles sedan hade vi någon grupp övning för att komma varandra närmre.
3 timmars fritid i Downtown var vad som hände sedan. Jag och Kelly sprang runt lite vilsna tills vi hittade några andra i klassen som borde här. Så vi gick till något coolt biblotek med böker på alla möjliga konstiga sätt.
Sedan gick vi och åt mat, pizza blev det.
Ska jag vara ärlig så var Downtown inte så jätte fint. Hann dock inte se så mycket men det var mest bara sunkigt.
Hollywood var dock det bästa!
Vi möte upp alla andra sedan satt vi oss på bussen mot Hollywood. Alla var sjukt taggade och busschaffören spelade musik på högsta nivå. När vi åker ut ur Downtown ser vi en filminspelning på vänster sida. Hela gatan var avstängd, så coolt.
Efter att vi åkt ett tag säger läraren att hon måste fixa stämningen så den ligger på top. Så hon sätter på låten Party in the USA. Precis när miley sjunger:
  Look to my right and I can see the Hollymowwd sign
This is all so Crazy
Everybody seems so famous
Sjunger alla med och pekar på Hollywood skylten.
 
När vi väl var framme hade vi 2 timmar på oss att gå runt och ta kort till en uppgift vi fick.
Jag, Kelly och Lotte var en grupp så vi sprang runt här och där och fotade. 
Vet ni hur svårt det är att faktiskt hitta en stjärna med en kändis namn som man faktiskt känner igen.. Inte lätt.
Nä men det var sjukt kul, så mycket människor och så mycket som händer. 
 
Vår lärare berättade att för 2 år sedan borde hon i Hollywood och där finns det är bra mat affär som ligger precis bredvid biografen. Bara det en dag när hon kom broskande ner i mjukiskbyxor för att handla sin mjölk, var det biopremiär. Vilket innebär att röda matan med alla kändisar blockar litegrann. Vilket kunde vara ganska normalt att det hände eftersom att det är Hollywood, kändisar överallt.
Viste ni även att James Corden Carpool Karaoke är fake. Det är inte han som kör. Utan de drar runt bilen på ett flak så han kan låtsas köra i lugn och ro.
 
Sedan var vi till något ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette. Men vi var på något slags konst museum ialla fall. vilket var kul. Dock fick vi sitta och äta middag utomhus vilket var svin kallt. Eller a Svensk sommar. Var 31 grade varmt på dagen så så dåligt hade jag ju det inte hahha.
 
Sista stopet var i någon park i Downtown med ett gulligt littet vattenfall. Mysss. Sen var det bara hem och sova snabbt för att sedan gå upp tidigt igen.
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0