NU HÄNDER DET GREJER

 
 
Hej allihoppa! :)
Jag ska verkligen försöka bli bättre på att skriva här så håll ut!
 
Det här dagarna har verkligen vart jätte roliga och jag har fått lärt mig så mycket nytt.
Det är så här att jag har fått chansen att vara med i roligastesommarjobbet. Och det kan man ju undra vad det är?
Med roligastesommarjobbet får man prova på att vara egen företagare. Man får alltså starta ett eget företag och driva det i 3 veckor. Vilket är så lärorikt!
 
Vi har haft olika föreläsare som har kommit och paratat om vad de gör och hur man kan göra för att lyckas.
Först kom Alice Sjöstrand som har en egen Youtube kanal och pratade om hur hon gjorde för att nå framgång. Vilket var coolt för hon hade blivit känd på bara några månader. Andra dagen kom Camilla Carlgren Berg som är VD för Paloma.
Hon var jätte bra och hade en väldigt intressant föreläsning. Hon pratade mycket om att ingenting är omöjligt och att man måste våga för att nå ditt man vill.
 
Vi har även haft som olika lektioner där vi har lärt hur man marknadsför på bästa sett. Jag har lärt mig jätte mycketl. Vi har även
 
 
 fått gjort konstiga övningar som att springa runt på stan och ragga följare på intagram. Vilket var pinsamt men lärorikt.
 
Iallafall så ska jag och min kompis Ida baka bröd och gå runt och sälja. Så ni får gärna gå in och gilla oss på Facebook Instagram: Emmy och Idas brödservice.
Vi sätter igång nästa vecka och håller på i 3 veckor som sagt.
 
Så jag har haft fullt upp med jobbet men jag har även vart mycket i stallet denna vecka vilket känns så bra. Och sen försökt pluggat lite körkort vilket också går bra.
 
Har du glömmt och att titta på mitt senaste cover så är det bara att gå in på youtube och söka på ``Utan dina andetag cover Emmy Eriksson´´.
 
Hare så bra! :)
 
RSS 2.0